2 Mayıs 2012 Çarşamba

TRAVEGO FİRARDA MÜZİK YARIŞMASI

 Travego Müzik Yarışması Katılım Şartnamesi
1) Travego Firarda Müzik Yarışması için eser yüklemeleri 31 Mayıs 2012 gece saat 23:59′a kadar devam edecektir. Bu süreç içerisinde tüm başvurular yapılmış ve eserler siteye yüklenmiş olmalıdır. Oylamalar ise 10 Haziran 2012 tarihine kadar devam edecektir. Yarışma sonuçları 12 Haziran 2012 tarihindewww.travegofirarda.com web sitesinden duyurulacaktır.

2) Travego Firarda Müzik Yarışması’na Türkiye’deki tüm üniversitelerin öğrencileri katılabilir.

3) Travego Firarda Müzik Yarışması’na katılacak müzik eserlerinin MP3 formatında yüklenmeleri şarttır.

4) Katılımcılar siteye eserlerini yüklerken dolduracakları başvuru formuyla eserlerin yasal sahibi olduklarını kabul ederler. Başvuru belgesinde belirtilecek tüm bilgilerin doğruluğu imza sahibini bağlar. Bu bilgiler nedeniyle doğabilecek hukuksal sorumluluk imza sahibine aittir

5) Katılımcı, Travego Firarda Müzik Yarışması’na başvurduktan sonra eserini geri çekemez.

6) Kazanan eserler, www.travegofirarda.com web sitesi üyelerinin oyları ile belirlenecektir. Bir üye sadece bir müzik eserine ve sadece bir kere oy verebilir.

7) Yarışmacılar, yarışmaya katıldıkları eserlerin Mercedes-Benz Türk A.Ş. tarafından zaman kısıtlaması olmaksızın kullanılmasını kabul etmiş sayılır. Yarışmacılar, yarışmaya katıldıkları eserlerini başka platformlarda da kullanmak istedikleri takdirde, Mercedes-Benz Türk A.Ş’nin izni olmaksızın kullanabilirler.

Yarışmacılar, yarışmaya en az 1, en fazla 3 şarkı ile katılabilirler.

9) Mercedes-Benz Türk A.Ş., yarışma ile ilgili her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutmaktadır.

10) Mercedes-Benz Türk A.Ş., yarışma katılım koşullarını değiştirme hakkını elinde tutar.

11) Yarışmaya üniversite öğrencisi olmayanlar katılamazlar. Katılsalar dahi hediye kazandıkları takdirde hediyelerini alamazlar. Hediye kazanan yarışmacıların hediyelerini almaları için üniversite kimliklerini ibraz etme zorunlulukları vardır.

12) Ödüller ilk üçe giren gruplar üçe giren gruplar içerisinde öncelik sırası 1. grup, 2. grup ve 3. grup olmak kaydı ile grupların tercihleri doğrultusunda belirlenecektir. Ödüller; Antalya tatili, Macaristan – Türkiye A Milli Futbol Maçı seyahati, Hollanda – Türkiye A Milli Futbol Maçı seyahatidir. Seyahatlere sadece grup üyeleri katılabilecektir. Ödül hakkı devredilemez. Yurt dışı seyahatler için gerekli vize işlemleri ve ücretleri Mercedes-Benz Türk A.Ş. tarafından karşılanacaktır
13) Yurt dışı maç seyahati ödülüne hak kazanan grup üyeleri pasaportlarını kendilerinden istenildiği zaman dilimi içerisinde Mercedes-Benz Türk A.Ş.’ye iletmek ile yükümlüdür. Yaşanabilecek gecikmeler sonunda doğacak hak kayıplarıyla ilgili olarak Mercedes-Benz Türk A.Ş’nin hiçbir sorumluluğu yoktur.

14) Yarışmaya, Mercedes Benz Türk A.Ş. ve Meridian Tur Turizm çalışanları, çalışanlarının 1. dereceden akrabaları katılamazlar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder