1 Ağustos 2013 Perşembe

ZİRAATTEN KAZANDIRAN BANKKART

Ziraattan KAZANDIRAN BANKKART! 
Harcadıkça da kazan, biriktirdikçe de kazan!‏ 

http://www.ziraat.com.t...azandiran-bankkart.aspx 

Genel Bilgiler

Kazandıran Bankkart ile alışveriş yapın kazanın, Kazandıran Hesap’ta biriktirin daha fazla kazanın!

Kazandıran Bankkart, size tüm alışverişlerinizde ödül para kazandırırken, hesabınızda bulunan bakiyeye de günlük faiz kazandırır.

Eğer Bankkart’ınız varsa, kartınıza “Kazandıran Bankkart” özelliği tanımlatarak, siz de hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Hemen başvurmak için KAZANDIRAN yazın, boşluk bırakın, kartınızın son 4 hanesi ile birlikte 4747’ye gönderin. Örneğin: KAZANDIRAN 1234

Henüz Bankkart’ınız yoksa, Bankkart başvurusu sırasında “Kazandıran Bankkart” istediğinizi belirtmeyi unutmayın.
Özellikler

Kazandıran Bankkart: Bir banka kartından daha fazlası

Kazandıran Bankkart, Ziraat Bankkart’ın tüm özelliklerini taşırken, aynı zamanda da kazandırır. Kazanmaya başlamak için tek yapmanız gereken Kazandıran Bankkart ile bir alışveriş işlemi gerçekleştirmek. Kazandıran Bankkart’ınızın kazandıran özelliklerini aktif tutmak için her ay bir alışveriş işlemi gerçekleştirmeniz yeterli.

Kazandıran Bankkart’ınız ile alışveriş yapın kazanın...

Kazandıran Bankkart ile yurt içinde, yurt dışında ve internette yapacağınız tüm alışveriş işlemlerinden alışveriş tutarının %0,50’si kadar ödül para kazanırsınız. Ay boyunca yapacağınız alışverişlerden kazanacağınız ödül para bir sonraki ay başında hesabınıza nakit olarak yatırılır.

Kazandıran Hesap’ta biriktirin daha fazla kazanın…

Kazandıran Bankkart’ınıza bağlı Kazandıran Hesap’taki paranızı dilediğiniz gibi kullanabilir, üstelik hesaptaki bakiye üzerinden de günlük faiz kazanırsınız. Faizli bakiyeniz günlük olarak hesabınıza yatırılır.

Kazandıran Hesabınız ile günlük faiz kazanabilmek için hesabınızda en az 250 TL bakiye bulunması yeterli olup, söz konusu hesaptaki mevduatınızın en fazla 2.500 TL’lik kısmına faiz işletilecektir. Faiz işletimi için saat 23:59’daki bakiyeniz dikkate alınacak, saat 17:00 sonrasında hesaba yatırılacak olan tutarlara faiz işletilmeyecektir.
 

Kazandıran Vadeli Hesap Günlük Faiz Oranı %5,50 (Hesap bakiyesinin 250 TL üzerinde olması durumunda) 


Alışveriş Ödül Para Oranı %0,5 (Alışveriş tutarı üzerinden hesaplanır, takip eden ay başında hesaba yatırılır.) 

Kazandıran Bankkart hakkında Sıkça Sorduklarınız için lütfen tıklayınız 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder