24 Aralık 2010 Cuma

2011'den Dileğiniz

katılmak için buraya tıklayınızBosch"un “2011 Dilek Bulutu” www.dileginizdilegimiz.com adresinde yer alan kampanya kapsamında kullanıcılar, hem yeni yıl dileklerini tüm Internet kullanıcıları ile dilek bulutunda paylaşma imkanına sahip oluyor hem de Bosch Ev Aletleri"nden 50 TL tutarında hediye çeki kazanma şansı elde ediyor.
İçinde binlerce kişinin paylaştığı dilekleri barındıran Bosch 2011 Dilek Bulutu, Internet platformundaki klasik yeni yıl kutlama mesajlarına farklı bir alternatif sunmakla kalmıyor tüm katılımcılar arasında yapılacak çekilişle 100 şanslı üyeye, 50 TL tutarında Bosch Ev Aletleri hediye çeki kazanma şansı da veriyor. Binlerce kullanıcının yeni yıla dair beklenti ve özlemlerinden oluşan dilek bulutunda, kullanıcılar farelerinin (mouse) ileri - geri hareketleriyle ilerleyebiliyor, istedikleri dileğe tıklayarak dilek sahiplerini görebiliyor ve dileklerini paylaşabiliyor.
31 Aralık 2010 tarihine kadar sürecek olan kampanyaya katılmak isteyen herkesin, www.dileginizdilegimiz.com adresine girerek, yeni yıla dair en az bir, en fazla üç dileğini paylaşması yeterli. Uygulamanın çıkış noktası, her yeni yıl ve beraberinde getirdiği yeni beklentiler. Bosch diyor ki; “Kimimiz evlilik hayali kurar, kimimiz terfi. Kimimiz takımının şampiyonluğunu arzu eder kimisi de yeni bir iş… Peki sizin dileğiniz ne? www.dileginizdilegimiz.com"da dileklerinizi bizimle ve tüm Türkiye ile paylaşın, birleştikçe büyüyen dileklerle dolu bulutumuzla 2011 yılını karşılayalım!”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder