3 Aralık 2010 Cuma

Katıl kazan

Telefon ve internette tüketici haklarınızı biliyor musunuz? Peki bu haklarınızı alabiliyor musunuz?

Bilginizi sınamanız için işte size küçük bir yarışma. Tüm soruları doğru bilenler "Fiili Tekele Son Verelim" sanal sertifikasına sahip olacaklar. Katılmak için aşağıdaki bilgileri doldurup, soruları yanıtlamanız yeterlidir. Bol şanslar!

Telekom sektöründe süregiden fiili tekele son verilmesine katkıda bulunurken iPad de kazanmak isteyenler yaysana.com’da gerçekleştirilen yarışmada bir araya geliyor.

Bir süredir www.fiilitekelesonverelim.org adresinde yoğun bir katılımla devam eden ve telekom sektöründe süren fiili tekele bir son verilmesini amaçlayan kampanya kapsamında yapılan işbirliğiyle yaysana.com üzerinde 32 GB’lik iPad yarışması gerçekleştiriliyor.

Yarışma kullanıcıların http://www.yaysana.com adresine girip üye olduktan sonra alacakları ve sadece kendilerine özgü olan linki mümkün olduğunca çok kişiyle paylaşmaları esasına dayanıyor. Yarışma süresince paylaştığı linki, “oy ver” butonuna tıklatarak en çok kişiye ulaştıran bir kişi 32 GB’lik Wi-Fi iPad kazanıyor.

10 Aralık 2010 tarihine kadar sürecek olan yarışmaya http://www.yaysana.com adresinden birkaç basit adımla katılıp, sonrasında en çok kişiye ulaşıp iPAD kazanmak mümkün!

http://www.fiilitekelesonverelim.org/yarisma.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder